Le Grenier11 Photos
An ongoing project for many years, this part relates to a large bespoke pivoting front door that my client asked me to design and detail to his specific requirements, using reclaimed floorboards internally and scaffolding boards externally, the door and frame had to appear as one, with minimal exterior fittings, even integrating a post box within one of the boards, and with a level threshold. It was a true collaboration between myself, my client, the steel manufacturer and the joiner.

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

Le Grenier

Simon Cottell

By continuing to browse this site, I agree Simon Cottell_Chartered Architect and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Simon Cottell_Chartered Architect's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.