Arganchy2 Photos
This was a challenge to integrate a new family space with kitchen, dining and sitting area connecting up to a small rear garden that was previously isolated, removing cold old extensions, and connecting up to the rear garage. It is an opportunity to rationalise, modernise and reinvigorate, allowing more inside to outside connection and a place for all the family to congregate, with plenty of warm tactile surfaces and finishes to interact with.

Arganchy

Simon Cottell

Arganchy

Simon Cottell

By continuing to browse this site, I agree Simon Cottell_Chartered Architect and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Simon Cottell_Chartered Architect's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.